• Regio Headquarter NH, Haarlem
 • Company Size 11-50

  Request for Information

  IntoData

  De data wereld (r)evolueert razendsnel en de data behoeften van vandaag verschillen sterk van die van enkele jaren terug. We staan immers voor de vierde revolutionaire ontwikkeling in de geschiedenis van de wereldeconomie. En (r)evolutie spoort mensen en organisaties aan tot verandering!

  De toename van het mobiele internet en nieuwe technologie├źn zoals Big Data, The Internet of Things (IoT) en Cloud Computing, doen de berg aan data alleen maar stijgen. Zelflerende machines, drones en robots zijn inmiddels een realiteit.

  Data wordt het tweede belangrijkste asset binnen je organisatie na je werknemers. Kwaliteitsvolle data integratie is daarom cruciaal.

  Onze data engineers kijken door jouw bril naar de data behoeften in je bedrijf. Zij stellen op basis van jouw behoeften de beste technische oplossing voor. Daarop gaan ze jouw ruwe data samenbrengen, standaardiseren en verrijken tot smart data. Vanaf nu is data analyse kinderspel.

  Bij alles wat we doen, geloven we in langetermijn engagement, gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en flexibiliteit. Wij staan voor kwaliteit in daden. IntoData. Because data matters.


  Categories: