• Regio Headquarter NH, Haarlem
 • Company Size 11-50

  Request for Information

  Full Orbit

  Sinds de oprichting in 2005 leveren wij projecten op die ruwe data omzetten in informatie waarmee beslissingen worden genomen. Om de dienstverlening op een hoog peil te houden hebben we ons in eerste instantie gespecialiseerd in Oracle technologie. Nog steeds is Oracle een belangrijk onderdeel in de competenties die wij aanbieden, maar zowel de kennis van producten als ons dienstenportfolio is sindsdien verbreed.

  De digitale transformatie zorgt ervoor dat consumenten, machines en bedrijfsprocessen constant met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een “stroom van data” waarin de actoren op elkaar reageren en bedrijfsprocessen met intelligente algoritmen worden gestuurd. Wij brengen deze nieuwe wereld van Big Data samen in één architectuur met die van traditionele management analyses van standen en trends.

  Voor de realisatie van dergelijke projecten integreren we producten uit de Open Source community, zoals Apache Kafka en Cassandra, in ons Oracle DNA. De combinatie zorgt voor robuuste oplossingen met veel bewegingsvrijheid om de snelle ontwikkelingen te kunnen volgen. Daarnaast zijn we partner van Microstrategy en Tableau.

  Onze klanten hebben een complex informatievraagstuk en/of zien hun bestaande businessmodel onder druk staan. We richten ons op de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.


  Categories: