• Region Noord-Holland
 • Duration > 1 month
 • Certificate Yes
 • Degree Yes

  Request for Information

  Personal Details

  Address

  Internet of Things (IoT) certificering

  Deze 3-daagse Internet of Things (IoT) training leidt op voor het wereldwijd erkende, onafhankelijke Internet of Things (IoT) Foundation certificaat

  Internet of Things (IoT) – trainingsmogelijkheden

  Optie 1: 3-daagse klassikale training
  Optie 2: In-company training

  Internet of Things (IoT) – de fysieke wereld online beheersbaar maken

  Volgens internationaal onderzoek is 85% van alle organisaties van plan om Internet of Things (IoT) op korte termijn te gaan inzetten. De reden hiervoor is hun behoefte aan innovatie en bedrijfsefficiëntie. Velen zijn wel bekend met de term IoT, maar weten niet wat IoT voor hun organisatie kan betekenen.

  Maar wat is Internet of Things (IoT) nu eigenlijk? Forrester Consulting zegt bijvoorbeeld: “IoT bestaat uit slim verbonden apparaten (‘dingen’) die organisaties gebruiken om beter zicht te krijgen op de identificatie, locatie en stand van producten, transacties en mensen om zo effectievere en snellere beslissingen te kunnen nemen om de interactie met klanten te verbeteren“. Sommige van deze ‘dingen’ meten alleen iets, sommige verzamelen, sommige sturen commando’s en weer andere ‘dingen’ doen dit allemaal. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze allemaal via internet met elkaar verbonden zijn en gegevens uitwisselen. Wilt u weten wat IoT voor úw organisatie kan betekenen en wat de voordelen en uitdagingen zijn? Dan is deze unieke IoT training voor u de juiste start!

  Internet of Things (IoT) – concrete mogelijkheden voor uw organisatie

  Vrijwel iedereen verwacht dat IoT de komende 5 jaar explosief zal groeien. Veel organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om IoT in te zetten om hun producten slimmer, hun processen efficiënter en hun dialoog met de klant effectiever te maken. Een groot aantal organisaties is inmiddels al bezig met IoT, maar worstelt nog met tal van vragen.

  Welke stappen kunt en moet u nu zetten om met IoT aan de slag te gaan? In deze actuele IoT training krijgt u onder meer inzicht in IoT in relatie tot Big Data. U krijgt tips hoe u uit de enorme stroom data die slimme apparaten aanleveren de juiste conclusies kunt trekken. U leert wat de rol van de Cloud is in IoT oplossingen en welke security en privacy risico’s IoT met zich meebrengt. U leert verder wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT en waar u tegenaan loopt qua regelgeving en techniek. Al uw vragen worden beantwoord mede aan de hand van inspirerende IoT toepassingen in de praktijk. Na afloop van deze 3-daagse certificerende training bent u in staat de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen op het gebied van IoT.

  Internet of Things (IoT) – voor wie?

  Deze 3-daagse certificerende IoT training is bedoeld voor business development managers, IT service managers, risk managers, Business Intelligence (BI) managers, big data managers, data scientists, IT project en programma managers, informatie managers, business analisten, informatie- en enterprise architecten, innovatie managers, facility managers, applicatie consultants, business process architecten, enterprise architecten, solution architecten en technology consultants.

  Internet of Things (IoT) Foundation – trainingsmateriaal

  U ontvangt van ons het officiële IoT Foundation boek.

  Internet of Things (IoT) Foundation – examen

  Het Internet of Things (IoT) Foundation examen is een gesloten boek examen en bestaat uit 40 multiple choice vragen (1 punt per vraag) die in 60 minuten tijd (15 minuten extra voor niet-Engelstalige examenkandidaten) moeten worden beantwoord. Als u 65% van de vragen goed heeft beantwoord ontvangt u het officiële IoT Foundation certificaat van de Cloud Credential Council (CCC). Het examen wordt tijdens de laatste trainingsdag afgenomen.

  Over de Cloud Credential Council (CCC)

  De Cloud Credential Council (CCC) is een internationale organisatie met een ledenstructuur. De Internet of Things (IoT) Foundation certificering en training is de nieuwste loot aan de stam van deze leveranciersonafhankelijke organisatie.

  Internet of Things (IoT) Foundation – breng uw laptop mee!

  Tijdens alle dagen van de IoT training heeft u een laptop nodig.

  Internet of Things (IoT) Foundation – niveau van de training

  De 3-daagse Internet of Things (IoT) Foundation training wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.

  Internet of Things (IoT) – beperkt aantal deelnemers

  Deze interactieve en inspirerende IoT training bestaat uit theorie, groepsdiscussies, cases, praktijkoefeningen en examenoefeningen. Om elke kandidaat voldoende aandacht te kunnen geven wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

  Internet of Things (IoT) – voertaal

  De Internet of Things (IoT) Foundation training wordt in het Nederlands gegeven, mits er geen anderstalige deelnemers aanwezig zijn. Het trainingsmateriaal en het IoT Foundation examen zijn in het Engels. 

  Categories: