• Type E-Learning
 • Region Noord-Holland
 • Skill Level Beginner
 • Duration > 1 month
 • Certificate Yes
 • Degree No
 • Language Dutch
 • Specialization Aritifical Intelligence

  Request for Information

  Personal Details

  Address

  E-Learning

  De Nationale A.I-Cursus

  Artificiële of kunstmatige intelligentie wordt de meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Hoog tijd om er meer over te weten te komen!

  Waarom deze cursus?

  AI is al lang geen toekomstmuziek meer. Het zit verweven in alle aspecten van ons dagelijks leven, maar leidt nog regelmatig tot discussie. Wat is AI eigenlijk precies? En hoe ver willen we gaan met de ontwikkelingen? Het doel van deze basiscursus voor alle Nederlanders is dat iedereen goed geïnformeerd de discussie kan aangaan.

  Ondanks de indrukwekkende ontwikkelingen, staat de technologie van AI nog in de kinderschoenen. Door de hele samenleving te betrekken kan AI een technologie worden van en voor ons allemaal – en niet alleen voor de techbedrijven. AI heeft namelijk impact op ons allemaal.

  Daarom willen de initiatiefnemers van deze cursus dat iedereen op de hoogte is van de kansen én uitdagingen van AI. Bovendien is de Nationale AI-cursus de perfecte opstap voor mensen die over dit boeiende onderwerp door willen leren.

  Hoe lang duurt de cursus?

  Een track duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. De bibliotheek met extra verdiepend materiaal wordt continu aangevuld, inclusief AI-cases uit de praktijk. De complete cursus is eind december beschikbaar. Al het materiaal samen kun je in 4 – 6 uur tot je nemen.

  Leren van top-experts

  Je wordt begeleid door Jim Stolze en Nederlandse hoogleraren.

  AI in de praktijk

  Zie hoe AI nu al toegepast wordt in jouw dagelijkse leven

  Krijg je een certificaat van de cursus?

  Ja, dat krijg je! Als je alle tracks hebt voltooid, ontvang je een certificaat.

  Meld je aan

  Categories: