• Regio Headquarter ZH, Den Haag
 • Company Size 11-50

  Request for Information

  Riviq

  Riviq is een sterk team van gepassioneerde vakmensen. Samen werken we voor onze opdrachtgevers aan oplossingen op het vlak van data platform, data science en visualisatie.

  We streven ernaar om onze opdrachtgevers succesvoller te maken met uitstekende informatievoorziening, waarmee ze ‘Elke dag betere beslissingen’ kunnen nemen.

  De consultants van Riviq delen hun enthousiasme voor het vakgebied, wat zich razendsnel ontwikkelt. Diepgaande kennis en ervaring met marktleidende technologie zoals die van Microsoft zorgt ervoor dat ze in projecten het verschil kunnen maken.

  Samen met collega’s worden slimme concepten en business oplossingen gerealiseerd. Riviq besteedt aandacht aan innovatieve ontwikkeling, waarmee we bij onze opdrachtgevers slimmere oplossingen mogelijk maken.

  Onze opdrachtgevers zijn vooruitstrevende en toonaangevende organisaties, die strategisch denken en hun doelen duidelijk formuleren. Onderscheidend goede informatievoorziening is een onmisbaar aspect van hun strategie. Begrijpelijke, flexibele en voorspellende informatie moet sterk bijdragen aan rendement en succes van hun organisatie.

  De consultants van Riviq gaan deze uitdaging graag aan. Duidelijk business rendement bij onze klanten is voor ons de maatstaf waarmee we het succes van ons werk bepalen. Elke dag betere beslissingen bij onze opdrachtgevers, dat is onze focus.


  Categories: