• Regio Headquarter ZH, Rotterdam
 • Company Size 51-200

  Request for Information

  KVL

  Wij zijn KVL: experts, bruggenbouwers en dromers.

  Al ruim 23 jaar helpen wij bedrijven om de waarde van hun data te vertalen naar business value. Onze methode: bruggen bouwen die mensen en data bij elkaar brengen zodat Data & Analytics op een betrouwbare en slimme manier wordt ingezet voor de groei, de vernieuwing en innovatie van hun business.

  We hebben onze dienstverlening opgebouwd rond vier logisch samenhangende domeinen: Data Strategy, Data Ecosystem, Business Intelligence en Business Analytics. Vanuit deze domeinen kunnen we onze klanten een compleet pakket Data & Analytics oplossingen en trainingen aanbieden. En dat doen we voor een breed pallet aan, vaak hele trouwe, klanten.

  Bij KVL draait het om mensen. We ontwikkelen en realiseren Data & Analytics oplossingen en zorgen vooral voor een goed gebruik ervan. Want dat maakt volgens ons het verschil tussen winnen of verliezen. Wij bieden hoogwaardige expertise, innovatieve denkkracht en sterke persoonlijke betrokkenheid. En dat doen we lekker transparant, geheel in stijl met onze mooie uitvalsbasis: de Van Nelle fabriek in Rotterdam.


  Categories: